top of page
Klimaterapi i Israel Ein Gedi

Klimaterapi i Israel har været anvendt i mere end 40 år.

Alligevel er der mange patienter, der ikke har fået oplyst denne behandlingsmulighed. Vi håber, du ved at læse mere på denne hjemmeside, får svar på de fleste af de spørgsmål du måtte have.

Behandlingen, der er en kombination af sol og hav, foregår ved Ein Gedi Spa ca. 5 minutter med bus fra hotellet. Ein Gedi Spa er et område med varme kilder, mudder, friluftsbad samt strandadgang, Derudover er der butik og spisested, hvor du kan  indtage din frokost.

I forbindelse med Ein Gedi Spa har 1 Bedre Liv vores egen klinik og solarie. Solariet er kønsopdelt i to lukkede afskærmede afdelinger, hvor selve solbehandlingen finder sted. Der er desforuden også et fælles område Palmehaven, hvor der kan nydes lidt skygge samt et glas vand eller kaffe.

Når du skal i Dødehavet, kan du gå turen eller tage traktortoget, der kører i pendulfart til og fra vores klinik. Udover klinikken ved Ein Gedi Spa, har vi også en klinik på hotellet/Kibbutzen samt et fællesrum for danske patienter, hvor der findes spil, tv , bøger samt afholdes foredrag.

 

Under et behandlingsophold har du 2,5 fridag, som er til egen fri disposition. Alle andre dage er behandlingsdage.

Hele behandlingen varetages og superviseres af vores kompetente danske plejepersonale/sygeplejerske, der har flere års erfaring.

Derudover kommer der ligeledes kontrolbesøg af danske dermatologer, der foruden foredrag og undervisning også har tid til en snak om din psoriasis eller hudlidelse.

Du er således i trygge hænder i Ein Gedi.

BEMÆRK:

Spa og solarie er flyttet til Ein Bokek 2023

Der vil blive sørget for transport samt adgang til solarie og strand/Dødehav

Ein-Gedi-New-2.jpg
bottom of page