top of page
Velkommen til Hotel-Resort Ein Gedi Guesthouses

Kære Patient og/eller besøgende

 

Først og frememst rigtig hjertelig velkommen til vores Kibbutz, der gennem mere end 40 år har dannet rammen om verdens bedste psoriasisbehandling.

Kibbutzen eller hotellet ligger i den tørre og varme Negev ørken. Sol er her masser af, men Du befinder dig alligevel, takket være Davidskilden, i Israels næststørste botaniske have. Her findes mere end 8000 forskellige planter, der sammen med et rigt dyreliv bidrager til dette steds unikke karakter. Unik ja, for du befinder dig samtidig mere end 400 meter under havets overflade. Faktisk findes der ikke noget lavere beliggende sted i hele verden, og bl.a. det forhold gør stedet særdeles velegnet til behandling af hudlidelser gigt og stress. Sol og beliggenhed gør det dog ikke alene. Dødehavet indeholder foruden salt, et væld af mineraler mm. der kun findes her. Alt sammen bidrager de samlet til de fantastiske behandlings-resultater, der hvert år kan fremvises.

Mange har forsøgt at efterligne disse unikke forhold, men de lader sig ikke kopiere.

Lad det dog være sagt med det samme: klimabehandling er en meget hård behandling, der kræver både tålmodighed og disciplin.

Efter en hård dags behandling i solariet nede ved Dødehavets bred, vil du helt sikkert nyde de mange faciliteter hotellet byder på. En fantastisk restaurant med mad fra både øst og vest, en herlig ferskvandspool samt et luksus wellness center, hvor der tilbydes et hav af behandlinger. Du kan også holde dig i form i fitnesscentret, der holder åbent 3 dage om ugen, eller gå en lang tur i haven eller det fantastiske landskab.

Måske du bare vil sidde i fred med en bog eller din tablet og tale med familien derhjemme via trådløst internet.

Kort sagt her er alt og lidt til.

Hjertelig velkommen til vores lille paradis Ein Gedi

 

bottom of page